Snabbiiiiischhhh!

Nu blir det en snabbis här. Klockan är alldeles för mycket, och jag måste plugga!! Jag har pluggat 0 idag! Nada! Kom hem från jobbet vid kvar över 5. Middag. Syrran kom ca 6 och jag drog till träning kl 7 så då får jag ta stå mitt kast att plugga NU. Dessutom körde jag hem Nathalie och som vanlig blev vi kvar och snackade en halvtimme i bilen. MINST! Guud, jag försökte få henne att gå ut. Men det gick inte! HAHA! ;) nej då stumpan.. var ju för fan du som försökte gå ut flera gånger men jag som höll dig kvar. =)

LÖN idag med. Så det blir nog en sväng till Thuns imorn =).. shopping sugen! Sen på Lördag är det party, alltså fy fan va pepp jag är!! Men först måste jag ha lite tråkigt=Plugg för att få ha lite kul! Såååå Natti på er mina snuttråttor.


Pain in my ASS!

Hallåå!
Lunch vid vanlig tid idag, hallonyoghurt, 2 riskakor + äpple. Mums, filibabba! Eller egentligen inte..jag har faktiskt väldigt svårt att äta lunch, försej frukost också men jag har hittat några grejer jag kan pressa i mig. För äta bör man, annars dör man!!!

Hårda runda små kanelmackor är lovely! sen kiwi är lätt ätet. Sen har jag börjat köpt såna här små förpackningar med olika smaker av yoghurt. Safari heter dom och min favorit är BANAN-VANILJ!! Åt det jämt när jag var liten. Förstår inte varför den smaken inte finns i stor förpackning.

Mycket på jobbet, kommer in nya saker heela tiden och jag som hade tänkt va ledig tis-fre nästa vecka. Nu får vi nog se hur det blir med det.

Kursen i affärsjuridik är ju nu slut! Skönt! Lagböcker och allt sånt är otroligt svårt. Fick dessutom betyg satt idag och jag fick:

Grattis till mig! =)


Bara för att man vart duktig betyder inte det att man får ta det lugnt och fira ikväll inte! Då blir det Företagsekonomi läsning, får se om jag hinner med lite programhantering. Vilket jag inte tror försej men..
Dessutom har jag tänkt att hinna med ett Intensivpass också. Ibland är livet hårt och mitt liv kommer nog vara det detta år. Tänk att plugga kan vara så jobbigt...FRISKIS&SVETTIS- I LÖÖÖVE YOU
Är skit trött, har fått i mig en rixos sallad så hoppas på energi!! För nu väntar Friskis&Svettis!! =)

Lunchtime!

Nu, ÄNTLIGEN så tänkte jag börja printa ner lite här om mitt underbara liv. Har ju haft ett rejält uppehåll =)
Men jag tänkte att nu när jag absolut inte har någonting annat att göra !host! så kan jag väl lika gärna börja blogga igen.

Just nu sitter jag på lunch, ja, jag vet..lunch halv 4. men det är så jäkla mycket att göra. Nu har det iaf lugnat ner sig lite och jag kan sätta mig ner och andas.

Veckan har börjat bra. den har försej bara bestått av det vanliga. Träna, äta, sova, plugga och jobba. På måndagar så brukar jag träna halv 8, Pulspass! Men för ovanlighetens skull så blev det ett styrkemedel halv 6. BARA för att Nathalie skulle gå på det =) Försöker kombinera vänner och träning. haha! Efter passet bar det av hemåt till mamma för där skulle det pluggas.

Tisdagen blev det jobb och intensivträning som vanligt. Träffade även Maria och Rebecca där. Kul! Anna-Lena heter hon som leder passet och oh ja, mitt mål är absolut att ha hennes kropp.
Innan passet så blev jag bjuden på mat hos min kära mor, jenny, min syster var även där. Två flugor i en smäll! =)

O nu är det Onsdag, veckorna bara svischaaaar förbi! Så himla skönt. Speciellt nu eftersom man har en rolig helg att se fram emot.Nu måste jag ut och trycka.. alltså kläder! För ni som ens vågade tro något annat...
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0