Doc

Om inte jag hade avbokat tiden nere i falköping idag så hade jag legat under kniven imorse!
Läskigt..
Nu tog jag beslutet att vänta och jag gjorde nog rätt =)
Man ska alltid tänka efter en extra gång har jag lärt mig.



Jag vill, jag kan, jag vågar!
Eller?


Kommentarer
Postat av: LINNEA

följt din blogg väldigt länge nu och vill bara säga att du lyckats så bra och är så otroligt vacker! du behöver inget sådant, visa upp ditt nya dig snygg som du är.



tusen kramar och kämpa på på gymmet! du motiverar mig också!

2010-06-22 @ 23:21:48
Postat av: lisa

jag kan bara säga såhär: är du ens lite tveksam så ska du inte göra det! jag har ju också gjort ett sånt, fast annat, ingrepp, för många år sen. och jag kan säga att den dagen var jag hyperglad, och jag hade väntat länge, och jag väntade spänt. jag var 110% säker. och jag var inte ett dugg rädd, eftersom jag verkligen, verkligen var säker, och verligen ville. jag var inte nervös, jag var inte rädd. bara helt megalycklg.

hade jag inte varit allt det där, skulle det ha varit riktigt jävla jobbigt för mig. med tiden då såren läkte och bara hela grejjen. trots att det självklart ändå skulle va skönt, iallfall efteråt.



så självklart ska du tänka en extra gång, om du känner att det är en sån grej att vara rädd för.



ett tips är att prova den här grejjen de sprutar in istället för implantat. det håller i två år. och då kan man ju se hur man trivs. om det käns som en nödvändighet elelr om kan va utan. ganska praktiskt. tycker jag. man får dock baar upp till en storlek större, om jag minns rätt. men de formar brösten så att man får fast och fin form. så större och snyggare. men inte sådär megastort då. utan naturligt stort. har du c så kan du få en d

jag har samma grej, fast iläpparna nu.



lycka till

/lisa

2010-06-23 @ 03:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0