tröööött!

Hej!

USCH vad tugnt det var att gå upp kl halv 6 imorse. usch usch usch!!

MEN mitt humör blev verkligen på topp när jag ställde mig på vågen.

-1,2 kg denna vecka!

Weeeiii!

Den som inte säger att jag kämpar.. den.....

o kul är det. fy fan vad jag älskar detta! Visst det skulle vara kul att kunna unna sig lite mer men egentligen är det ingenting som stör mig. Inte när jag ser resultaten. hola bandola vad glad jag är. Med tanke på att jag redan gått ner runt 25 kilo så "borde" man ju kanske inte gå ner mer än 1 kg i veckan.

Jag hoppas verkligen inte att jag kommer till en platå och står stilla... Det finns ju tyvärr en liten risk med det. :( Men jag kämpar på. Hej o hå! 

Igår så skulle jag och Nathalie gå på spinning på+ morgonen, meeeeeeeeeen det visar sig att när vi sitter där på cyklarna att det inte kommer någon ledare. Det var verkligen surt! Men vi grubblade inte mer på det utan vi bad dom dra igång lite musik och släcka ner lamporna så skulle vi köra själva.

Vi körde i 50 min och vi körde varannan låt var. =) ( Alltså jag ledde henne och hon ledde mig) haha! Det var superkul! o mycket jobbigt. Svettiiigt!

Sedan hade jag mamma och pappa på besök, jag gjorde proteinfluff till mamma och mig och mackor till pappa =)

Sedan blev klockan snabbt 17.00 och då var det spinning igen som gällde.

Idag körde jag rygg som vanligt på måndagar. Tycker faktiskt inte att det är någon rolig muskelgrupp att träna med ruskigt kul när man ser resultat på ryggen så jaa, jag får nog bita ihop! Finns det någe snyggare än en muskulös rygg?? ooooh nej!

Ikväll blir det spiiinniing. bästa passet med jörgen. Sen så får vi ser om jag kör ett bas spinningpass efter, bara för att jag tror att det är skit bra. Skulle vara kul att testa.

Back to work!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0